VR-OPPLEVELSE!

HVA ER HOLOGATE?

Hologate er vårt fantastiske flerbruker VR-system, der man kan ha unike opplevelser sammen med familien og venner. VR, Virtual Reality, virtuell virkelighet eller datasimulert virkelighet er, forenklet forklart, en simulert virkelighet som kan oppleves gjennom et VR-headset.

Gå inn i nye dimensjoner og oppdag verdener uten grenser. Med Hologate VR vil du leve eventyret. Ta en reise til kanten av virkeligheten! Dette er en spillopplevelse for både venner og familie. Hologate VR er den fullt realiserte fremtiden for underholdning og mer. Du ser, beveger og kjenner VR-dimensjonene på en helt oppslukende og realistisk måte. Velg mellom et bredt spekter av forskjellige spillscenarioer der kroppen din er kontrolleren og tankene dine mener det er ekte!

HVORDAN PRØVER MAN?

Enkelt, kom på en Drop-in! Ta turen innom parken vår på Sem for å oppleve Hologate VR. Man trenger ikke bestille på forhånd, da det kun tas drop-in bestillinger. Hver sesjon koster 95kr og er en opplevelse på ca. et kvarter der man får 2 runder i samme spill, for en dobbelt så bra opplevelse!

Bestill enkelt i resepsjonen og vent på din tur! 

VÅRE ANBEFALINGER

GROOVE GUARDIANS

Se trailer

Captain Cook

Se trailer

Zombyte

Aldersgrense 14 år

Se trailer

Cold Clash

Se trailer

SIMURAI ARENA

Se trailer

ANDRE OPPLEVELSER

VR ESCAPE-ROOM

Lyst på en morsom og utfordrende opplevelse du ikke får noe annet sted? Prøv våre virtual reality Escape Room, som tar deg med inn i unike verdener for å løse oppgaver før tiden går ut.

TIL ESCAPE-ROOM

VERSUS - VR laser Tag

Prøv vår Laser Tag i VR! I vår Laser Tag Arena konkurrerer man mot opptil 5 andre, med imiginære våpen i en virituell verden.

Til VR Laser Tag