Åpningstider – Ukedager 15:00-21:00 | Lørdag-Søndag 10:00-21:00
Velg en side

OM OSS

Kontakt oss:
bestilling@gravitysports.no

Tlf:
941 72 134

Hegdalveien 59
3261 Larvik

Hegdalveien 59, 3261 Larvik, Norge

Om Gravity Sports Larvik

Gravity Sports Larvik er Norges største innendørs trampoline- og parkourpark. Vi er lokalisert innenfor 30 minutter fra de største tettstedene i Grenland og Vestfold- et knutepunkt for hele regionen vår. Parken er en sosial og aktiv fritidsarena tilpasset alle aldre fra fem år og oppover. Vi tilbyr bevegelsesglede og utfordringer for alle mestringsnivå, fra nybegynner til deg som ønsker en liten porsjon adrenalin og store utfordringer.

Gravity Sports er Norges største innendørs hall for «Free movenent Sports». På 2300 kvadratmeter kan du trene på nye triks på trampolinene og tumblerne, konkurrere på Battlebeam, spille med venner på kanonballbanen, utfordre deg selv på supertrampoliner i performance- avdelingene, balansere på slakk line, konkurrere på Himmelstigen eller på slossestangen. Vi har tre supertrampoliner i «walk the wall» -området og en frittstående supertrampoline med nett rundt. I parken kan du trene deg opp i ulike øvelser på trampolinene, gjøre morsomme stunts ut i skumgropene, trene balanse, styrke og koordinasjon for å mestre egen idrett bedre, trene på Freerunning, Parkour eller Tricking, gjennomføre en hard Street Workout eller delta på ulike gruppetimer som på sikt vil starte på dagtid!

Husk vår aldersgrense på 5 år, og at vi anbefaler å bestille tid, spesielt i helger og fridager.

Om trampolinekonseptet

Gravity Sports trampolinepark sine attraksjoner og tilbud er inspirert av parker i USA, Sverige, Storbritannia og Nederland, og er satt sammen til et helt unikt konsept med kun det beste utstyret og elementene. Design og utforming er gjort i nøye samarbeid med leverandøren med tanke på sikkerhet og brukervennlighet. Gravity Sports vil ha brukeropplevelse i fokus til enhver tid. Det innebærer at vi vil være i en kontinuerlig utviklingsprosess med ønske om å forbedre og justere parken gjennom dialog med våre gjester.
Gravity Sports skiller seg ut fra lekeparker og andre trampolineparker ved å satse både på barn og familier i tillegg til attraksjoner også tilpasset ungdom og unge voksne. Vi ønsker å legge til rette for småbarnslek fra klokken 09.00-10.00 på lørdager. Og barnefamiliene alle dager. Etter klokken 20.00 skrur vi ned lyset og opp musikken og legger til rette for mer fart og spenning for ungdom og studenter og for friere bruk av hele parken. Sikkerhet er likevel alltid prioritering nummer èn.

Cafe og støyfri sone!

Vi har lagt ekstra godt til rette for ventende gjester og for sosialt samvær under og etter aktivitetene! Vi har en stor cafè med 96 sitteplasser, adskilt fra parken med en stor glassvegg som gir utsyn til aktivitetene, uten all støyen som følger med hoppende glade besøkende. Her sitter du komfortabelt med gratis WiFi, en café som serverer kjempegod kaffe, smoothies og en variert meny som passer så vel voksne som barn. Lad opp etter hoppingen!

Målsetting, visjon og verdier

Gravity Sports har en visjon om å være Norges beste trampolinepark der vi gjennom kontinuerlig utviklingsarbeid streber etter å møte publikums ønsker og behov.
Gravity Sports har en målsetting om å bli en aktiv og sosial arena for alle aldre og for alle ferdighetsnivåer. Vi vil inspirere, støtte og utfordre våre besøkende for å ta del i gleden ved fri utfoldelse på egne premisser. Vi har attraksjoner og utfordringer tilpasset barn, ungdom og unge voksne, og alt er lagt til rette for at hele barnefamilien skal få en fantastisk opplevelse hos oss.
Våre verdier er tuftet på et positivt menneskesyn der alle skal ha tilgang til parken og oppleve mestring og glede. Hver gjest er en viktig gjest hos Gravity Sports!

Generell informasjon

Garderober

Gravity Sports har mange garderobeskap for oppbevaring av klær, sekker og verdisaker- men egen hengelås må medbringes eller kjøpes i skranken om man vil låse disse. Det er fullt mulig å benytte skapene uten å låse dem. Gravity oppfordrer alle til å benytte seg av småromsskapene for verdisaker som penger, bankkort, nøkler og klokker og tar ikke ansvar for verdisaker som blir mistet, blir stjålet eller går tapt i parken. Det er fort gjort å miste noe i skumgropen- bruk lommer med glidelås om noe skal medbringes inn i parken.

Mobiler, kamera e.l.

Erfaringer fra andre parker er at mobiler eller kamera brukt i parken kan bli ødelagt om de blir brukt i aktivitetene. Mange mobiler blir også borte i skumgropene. Disse tømmes og rengjøres jevnlig, men kan ikke tømmes ens alene for å finne en mistet mobil. Navn og nummer på eiere, og beskrivelse av gjenstanden mottas i skranken og eiere kontaktes dersom funnet.

Foto/filming i Gravity Sports

Vi tillater filming og bilder av egen aktivitet i parken og oppfordrer alle gjester til å respektere andres ønske om å utelates i dette. Vi tillater ikke at noen filmer andre uten samtykke med hensikt. Er du gjest i parken har du likevel blitt informert om at du kan komme med på bilder eller film tatt av andre gjester i parken og har samtykket til en forståelse for dette. Vi oppfordrer alle våre gjester til å vise forsiktighet i publikasjoner av bilder og film fra parken og respektere at andre gjester ikke ønsker å være med på slike verken i bakgrunn eller i fokus.

Besøkende med behov for ledsager eller tilpasninger

Vi vet at det å delta i lekeparker eller treningsarenaer kan være en utfordring for noen av våre besøkende med diagnose innen autismespekteret eller for besøkende med sensoriske vansker- eller læringsvansker. Derfor har vi skjermet en time fra 15-16 på mandager, spesielt tilrettelagt for all den flotte moroa, bare litt mindre folksomt! Vi har slått av musikk og strobelys, det blir ingen høye annonseringer over høyttalerne og færre hoppere, slik at det blir mer rom til hver besøkende og besøkende med ledsagere. Velkommen til Gravity Sports.

Aldersgrenser

Parken er bygget for barn mellom 5-50 år, og kan tilby utfordringer og bevegelsesglede for alle aldre. Barn under 8 år må ha oppsyn av foresatte eller voksen da koordinasjon og mestringsevne på alle apparater er begrenset. Vi har noen svært høye elementer beregnet for eldre gjester.

Småbarnshopp og lek: 1-5 år

Gravity åpner dørene for opplevelse, lek og glede for våre aller yngste hoppere 1-5 år lørdager fra 09.00- 10.00. Små barn har ikke den samme styrken i sine muskler og ledd og trenger en myk start på sin trampoline-karriære og for egen sikkerhet skjermer vi hoppetiden for denne aldersgruppen da de kan komme i veien for eldre barn med mer fart og kraft. Bli med på en fantastisk time der foresatte og barna kan trene på koordinasjon kroppsbeherskelse, leke og utforske sammen, til gøyal musikk. Vi har vår egen pedagog tilgjengelig i disse timene

Mistet noe?

Vi oppfordrer alle til å låse inn sine saker i våre garderober, enten med egen kodelås, eller ved å kjøpe en i resepsjonen vår. Har du mistet en eiendel og vi finner den på våre rydderunder, så vil denne bli oppbevart i resepsjonen i EN uke, om eieren ikke melder seg. Tøy og utstyr leveres til Fretex.

Mobiler/kamera/nøkler/smykker: Om du har vært uheldig og mistet noe i våre skumgroper, så vil disse tømmes med jevne mellomrom, men ikke på oppfordring fra besøkende. Dette er en tidskrevende og kostbar rutine. Vi vil beholde din kontaktinfo og beskrivelse av objektet til gropene er tømt og kontakte deg om funnet!