Om Gravity Sports Tønsberg

Gravity Sports er en sosial og aktiv fritidsarena tilpasset alle aldre. Vi tilbyr bevegelsesglede og utfordringer for alle mestringsnivå, fra nybegynner til deg som ønsker en liten porsjon adrenalin og store utfordringer.

Gravity Sports har Norges beste innendørs haller for «Free movenent Sports». Hos oss kan du trene på nye triks på trampolinene og tumblerne, konkurrere på Battlebeam, spille med venner på kanonballbanen, utfordre deg selv på supertrampoliner i performance- avdelingene, balansere på slakk line og mye, mye annet.

I parken kan du trene deg opp i ulike øvelser på trampolinene, gjøre morsomme stunts ut i skumgropene, trene balanse, styrke og koordinasjon for å mestre egen idrett bedre, trene på Freerunning, Parkour eller Tricking, gjennomføre en hard Street Workout eller delta på ulike gruppetimer som på sikt vil starte på dagtid!

Husk vår aldersgrense på 4 år i hoveddelen av våre parker, men sjekk infosidene for de ulike parkene for tilbud for de minste. Vi anbefaler å bestille tid, spesielt i helger og fridager.

Om trampolinekonseptet

Gravity Sports sine attraksjoner og tilbud er inspirert av parker i USA, Sverige, Storbritannia og Nederland, og er satt sammen til et helt unikt konsept med kun det beste utstyret og elementene. Design og utforming er gjort i nøye samarbeid med leverandøren med tanke på sikkerhet og brukervennlighet. Gravity Sports vil ha brukeropplevelse i fokus til enhver tid. Det innebærer at vi vil være i en kontinuerlig utviklingsprosess med ønske om å forbedre og justere parken gjennom dialog med våre gjester.

Gravity Sports skiller seg ut fra lekeparker og andre trampolineparker ved å satse både på barn og familier i tillegg til attraksjoner også tilpasset ungdom og unge voksne. Sikkerhet er alltid prioritering nummer èn.

Cafe og støyfri sone!

Vi har lagt ekstra godt til rette for ventende gjester og for sosialt samvær under og etter aktivitetene! Vi har en stor cafè adskilt fra parken med en stor glassvegg som gir utsyn til aktivitetene, uten all støyen som følger med hoppende glade besøkende. Her sitter du komfortabelt med gratis WiFi, en café som serverer kjempegod kaffe, smoothies og en variert meny som passer så vel voksne som barn. Lad opp etter hoppingen!

Målsetting, visjon og verdier

Gravity Sports har en visjon om å ha norges beste trampolineparker, der vi gjennom kontinuerlig utviklingsarbeid streber etter å møte publikums ønsker og behov. Gravity Sports har en målsetting om å bli en aktiv og sosial arena for alle aldre og for alle ferdighetsnivåer. Vi vil inspirere, støtte og utfordre våre besøkende for å ta del i gleden ved fri utfoldelse på egne premisser. Vi har attraksjoner og utfordringer tilpasset barn, ungdom og unge voksne, og alt er lagt til rette for at hele barnefamilien skal få en fantastisk opplevelse hos oss.

Våre verdier er tuftet på et positivt menneskesyn der alle skal ha tilgang til parken og oppleve mestring og glede. Hver gjest er en viktig gjest hos Gravity Sports!